دسته‌بندی نشده

علاقه به ورزش و ریشه در جنینی

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده است که چرا بعضی از افراد به ورزش علاقه زیادی دارند؟ آیا این علاقه به ورزش ریشه در دوره جنینی دارد؟ افرادی که به ورزش علاقمند هستند با عشق و علاقه زیادی به باشگاه ورزشی می‌روند و تمرینات خود را به‌طور منظم انجام می‌دهند.

در مقابل افرادی که به ورزش علاقه ندارند در انجام تمرینات ورزشی سستی می‌کنند و علاقه ذاتی به ورزش ندارند.

امروزه تحقیقات جدید ثابت کرده است که این عشق و علاقه به ورزش ریشه در دوره جنینی هر فرد دارد. با آزمایشات فراوانی که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد این نظریه ثابت شد که عشق و علاقه به چیزی را باید در دوره جنینی جستجو کرد.

فعالیت بدنی یکی از مهم‌ترین بخش‌های سلامت، تندرستی و یادگیری کودک است، بنابراین گنجاندن ورزش در زندگی فرزندان یک اولویت بزرگ برای والدین امروزی است. با این‌حال بسیاری از والدین از اینکه پسر یا دخترشان علاقه‌ای به ورزش ندارند نگران هستند. در این مقاله، با توضیح اینکه چگونه کودک خود را به ورزش به‌عنوان سرگرمی و تفریح علاقمند کنیم صحبت شده است.

علاقه به ورزش و ریشه در جنینی

جستجوی ریشه علاقه به ورزش

حتما می‌دانید که آمار چاقی در کشوری مثل آمریکا بسیار بالا است، این آمار حدود یک‌سوم از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهد. چاقی علاوه بر تاثیر بر ظاهر و استایل هر فرد باعث بسیاری از بیماری‌های دیگر مانند بیماری‌های قلبی، سکته، دیابت و سرطان می‌شود.

تحقیقات تازه‌ای که بر روی مادران بارداری که ورزشکار هستند و یا فعالیت بالایی دارند انجام شد که نشان داد کودکان فعال در جنینی مادران فعالی داشتند. این کودکان دو برابر بچه‌های دیگر فعال بوده و در زمینه ورزش از بقیه موفق‌تر بودند.

این نظریه به مادران انگیزه بیشتری برای ورزش می‌دهد تا علاوه بر اینکه خودشان از مزایای ورزش بهره‌مند می‌شوند، مطمئن باشند کودکان آن‌ها نیز در آینده در ورزش موفق خواهند شد. ورزش‌های مناسب برای مادران باردار پیاده‌روی، شنا، دوچرخه‌سواری و ایروبیک است.

اهمیت ورزش در کودکی

شاید این جمله را شنیده‌اید که یک فرد باید در هر سنی حداقل دو ساعت در روز را به ورزش اختصاص دهد، زیرا “بدن قوی ذهن را قوی می‌کند.” این جمله حتی در مورد کودکان نیز صدق میکند.

 ورزش‌ کردن کودکان از همان ابتدا نه‌تنها بدن را قوی نگه می‌دارد، بلکه به رشد ذهن نیز کمک می‌کند. شکل اصلی تعامل کودک با جهان از طریق لمس فیزیکی و بازی است.

بچه‌ها اشیا را بر می‌دارند و با دستشان بررسی می‌کنند، آن‌ها حس هیجان‌انگیزی را در هنگام ورزش کردن تجربه می‌کنند که باعث بالا بردن کیفیت زندگی آن‌ها می‌شود.

همانطور که کودکان به نوجوان تبدیل می‌شوند، علاقه به ورزش ورزش نیز می‌تواند نقش بسیار جدی‌تری را با معرفی تیم‌های مدرسه ایفا کند. در حالی که برخی از بچه‌ها به‌طور طبیعی به سمت ورزش جذب می‌شوند، برخی دیگر ممکن است علاقه زیادی نشان ندهند. برخی دیگر از کودکان ممکن است به‌طور کامل ورزش را متوقف کنند، که این می‌تواند برای والدینی که می‌خواهند فرزندشان تناسب‌اندام داشته باشند، نگران‌کننده باشد.

در ادامه این سوالات پیش می‌آید که اگر علاقه‌مند کردن بچه‌ها به ورزش بسیار مهم است، چرا بسیاری از فرزندان ما علاقه خود را به آنها از دست می‌دهند؟ چرا هفتاد درصد کودکان تا سیزده سالگی ورزش منظم را ترک می‌کنند؟ علاوه بر این، انواع مختلفی از ورزش وجود دارد که مطمئناً برای هر نوع کودکی چیزی وجود دارد. پس چرا برخی از کودکان به نظر می‌رسد هرگز ورزشی را که دوست دارند پیدا نمی‌کنند؟

‌اگر فرزند شما واقعاً یک ورزش خاص را دوست دارد، از سن هشت یا نه سالگی می تواند شروع به شرکت در مسابقات کند. “همه کودکان علاقه مند به شرکت در مسابقات نخواهند بود، اما می تواند چالشی را ایجاد کند که عزت نفس، درک محدودیت های شما و تمایل به پیشی گرفتن از خود را افزایش دهد. رقابت می تواند منبع واقعی انگیزه برای کودکان خاص باشد.” این شما هستید که به حرف های فرزندتان گوش دهید و حامی شماره یک او باشید!

پاسخ‌های زیادی وجود دارد، اما بخشی از مشکل به نحوه چارچوب‌بندی ورزش برای بچه‌ها است. برخی از بچه‌ها برای دنبال کردن ورزشی که لزوماً اجباری نباشد هستند. بعضی از بچه‌ها احساس می‌کنند که تحت‌فشار هستند تا فقط روی یک ورزش تمرکز کنند، که اگر بخواهند در آن شرکت کنند می‌تواند هم از نظر جسمی و هم از نظر اجتماعی محدود شود.

از سوی دیگر، گاهی‌اوقات فراموش می‌شود که عضلات، رباط‌ها و تاندون‌های بچه‌ها به دوره‌هایی برای استراحت نیاز دارند، به‌ویژه در فعالیت‌های پرفشار مانند دویدن و لگد زدن بدن به استراحت کافی نیاز دارد.

 باید به خاطر داشته باشیم که اگر بچه‌ها می‌خواهند از ادامه ورزش لذت ببرند و علاقه به ورزش داشته باشند، باید استراحت کنند.

 باید به یاد داشته باشیم که دوران کودکی اوقات فراغت شادی در زندگی انسان است. همین آزادی است که به کودکان اجازه می‌دهد دنیای خود را کشف کرده و علایق خود را کشف کنند و در نتیجه مجموعه‌ای از علایق پرورش‌یافته و توانایی لذت بردن از فعالیت‌های مختلف را به وجود می آورند.

اهمیت ورزش در کودکی

فواید ورزش برای کودکان

به‌عنوان مثال، ورزش به کودکان این فرصت را می‌دهد که:

  • از فعالیت‌های بدنی لذت ببرید، مهارت‌های بدنی را توسعه دهید و تناسب‌اندام داشته باشید.
  • در مورد کار تیمی، همکاری و مهارت‌های زندگی بیاموزید
  •  دوستان خارج از مدرسه پیدا کنید

با ایجاد علاقه به ورزش به کودک خود بیاموزید که سخت‌کوشی مهمتر از برد یا باخت است. این به این دلیل است که کودک شما می‌تواند در ورزش تمام تلاش خود را کند، اما بداند که نمی‌تواند نتیجه را کنترل کند.

سخن پایانی

ورزش همیشه نقش مهمی در جوامع سراسر جهان داشته و توجه و اشتیاق میلیون‌ها نفر را به خود جلب کرده است. از فوتبال و بسکتبال گرفته تا کریکت و راگبی و شنا، همه ورزش‌ها طرفداران خاص خود را دارد. ورزش‌ها این قدرت را دارند که افراد در سنین مختلف، جنسیت و پیشینه‌های مختلف را گرد هم بیاورند و آنها را در پشت یک هدف مشترک متحد کنند. اشتیاق و علاقه به ورزش در بسیاری از افراد وجود دارد و آنها را به انجام فعالیت‌های مختلف مرتبط با تیم‌ها یا ورزشکاران مورد‌علاقه خود سوق می‌دهد، مانند شرکت در بازی‌ها، خرید کالا یا حتی شرکت در شرط‌بندی‌های ورزشی علاقمند می‌سازد.

علاقه کودک به ورزش به‌عنوان سرگرمی از والدین شروع می‌شود، شما می‌توانید با انجام فعالیت‌های ورزشی مفرح در کنار هم، اهمیت ورزش را به او منتقل کنید.

دوچرخه‌سواری را به کودک خود بیاموزید و سپس دو نفری دوچرخه‌سواری کنید. این‌کار می‌تواند به سادگی یک سواری در خیابان یا ماجراجویی در جنگل با دوچرخه‌های کوهستانی باشد. یک حلقه بسکتبال تهیه کنید و اصول دریبل زدن و شوت‌زنی را به آنها آموزش دهید. اگر ترجیح می‌دهید به باشگاه بروید، فرزندتان را با خود ببرید و فعالیت‌های سرگرم‌کننده برای او پیدا کنید تا در آن شرکت کند.

بهتر است که بچه‌های خود را با ورزش‌هایی که بیشتر از همه از آن لذت می‌برید آشنا کنید. با این‌حال، با گذشت زمان، به کودک خود توجه ویژه‌ای داشته باشید و ببینید که آیا به نظر می‌رسد که او از ورزش کردن لذت می‌برد.

 این نکته مهم است که اشتیاق به ورزش یک پدیده منحصر به فرد نیست و افراد مختلف ممکن است به دلایل مختلف به سمت ورزش کشیده شوند. برخی از افراد ممکن است به دلیل فعالیت بدنی و ترشح اندورفین ناشی از شرکت در ورزش انگیزه داشته باشند.

در خاتمه، اشتیاق و علاقه به ورزش پدیده‌ای پیچیده و چندوجهی است که توسط عوامل مختلفی هدایت می‌شود. به این ترتیب، مهم است که با ذهنی باز به ورزش نزدیک شویم و دلایل مختلفی را که باعث می‌شوند کودکان به سمت آن‌ها جذب شوند را تشخیص دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *